De Chauffeur

De chauffeur, eigenaar en restaurateur van de Volkswagen Spijlbus is Luuk Schuring. Sinds 1994 besmet met het ò zo bekende luchtgekoelde Volkswagen virus. Sinds januari 2005 is de bus in zijn bezit en na acht jaar restaureren, waarbij bijna elk boutje, moertje en draadje los is geweest, rijdt de bus sinds 2013 weer na een langdurige stilstand. Het mag duidelijk zijn dat Luuk zijn bus door en door kent en hij is dan ook een liefhebber in hart en nieren. Naast de liefde voor de spijlbus heeft Luuk ook van zijn hobby fotografie zijn werk gemaakt. Meer daarover is te vinden op luukschuring.nl.

 

Sinds 2013 rijdt Luuk met zijn bus Trouwritten, dus naast een spontaan karakter brengt hij ook enige ervaring mee. Zo wordt jullie dag één om nooit te vergeten.

Geheel vrijblijvend de bus bezichtigen en kennis maken met Luuk? Ook dat kan! Vul het contactformulier in om een afspraak te maken. Maar pas op! De enorme schoonheid van de bus en de Drentse gastvrijheid zou wel eens kunnen leiden tot het niet anders willen dan déze bus op jullie bijzondere gelegenheid!

error: Content is protected !!